Чверть мільйона на розвиток власного бізнесу. Переселенцям пропонують гранти

07.09.2015 13:40 Суспільство
Фото: gejzer.ru Фото: gejzer.ru
Переселенці та місцеве населення Донецької та Луганської областей можуть отримати гранти для розвитку власного бізнесу у розмірі до 225 тис. грн.

ООН спільно з урядом Японії започаткували програму малих грантів для розвитку підприємницької діяльності серед внутрішньо переміщених осіб, а також місцевого населення Донецької та Луганської областей. Перший раунд конкурсу вже оголошено.

Умови участі і процедура проведення конкурсу будуть презентовані 9 вересня 2015 року в Харкові за адресою: пл. Свободи, 5, Держпром, 2- й під’їзд, 2-й поверх, зал засідань, з 11.00 до 12.30.

У заході візьмуть участь:

Денис Ткачов, перший заступник директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації;

Вікторія Черевко, регіональний координатор Проекту ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» в Харківській області;

Вікторія Єровенко, експерт з питань підприємництва адміністратора грантової програми.

У заході можуть взяти участь переселенці, які бажають започаткувати або відновити власний бізнес, представники волонтерських організацій, що працюють з вимушеними переселенцями, журналісти.

У Харківській області брати участь у конкурсі на отримання грантів можуть внутрішньо переміщені особи. Фінансування буде надаватися для відкриття, відновлення та розширення підприємницької діяльності. Максимально можлива сума гранту – 225 тис. грн. Прийом заявок завершується 25 вересня 2015 року. Також передбачено оголошення ще двох раундів конкурсу.

З питань участі в інформаційній сесії можна звертатися до пана Юрія Чумака, регіонального представника адміністратора грантової програми [email protected]

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта