Дебошира “зі стажем” засудили до двох років тюрми

14.08.2017 12:10 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
На рахунку 39-річного харків’янина 30 притягнень до адмінвідповідальності та побиття пенсіонера.

 Апеляційний суд Харківської області задовольнив скаргу прокурора та призначив 39-річному харків’янину покарання у вигляді двох років обмеження волі (ч. 1 ст. 296 КК України). Повідомляє сайт прокуратури Харківської області.

У вересні 2016 року чоловік напідпитку влаштував скандал у дворі, де мешкає. Йому здалося, що припарковане авто сусіда перешкоджає проходу. Сусід-пенсіонер намагався пояснити, що машина стоїть в дозволеному місці та нікому не заважає. В якості контраргументу дебошир вдарив літню людину ногою в обличчя, зламав носа, а потім переключився на сам автомобіль та почав його трощити. Дебош з бійкою та лайкою тривав близько півгодини на очах у сусідів.

Ботулізм в Харкові: лікарі підтвердили ще один випадок

За рішенням Комінтернівського районного суду обвинуваченому призначили покарання у вигляді двох років іспитового терміну. Однак оскільки зловмисник мав вже понад 30 притягнень до адміністративної відповідальності та вирок за хуліганство, прокуратура вирішила, що такого покарання не достатньо. Рішення апеляційного суду вже набуло чинності.

Андрій Соха

Автор: Администратор сайта