Депутати «Нашого краю» на Харківщині націлені на ефективність та авторитет

18.12.2015 13:33 Суспільство
Депутатські фракції та групи «Нашого краю» сформовані в шести радах міст обласного значення, в шести радах міст районного значення.

На минулих виборах політична партія «Наш край» продемонструвала свою результативність, і з упевненістю можна сказати, що у нашого політичного проекту є майбутнє, - про це співголова політичної партії «Наш край», народний депутат України Олександр Фельдман заявив сьогодні, 18 грудня, у Харкові, на форумі депутатів усіх рівнів, обраних до місцевих рад Харківщини.

- На кожного члена нашої команди здійснювався беспрецедентний тиск, практично кожному довелося зіткнутися з нечесними методами боротьби наших опонентів, а часом відвертими брудними політтехнологіями. Але ви вистояли і перемогли, - підкреслив Олександр Фельдман, звертаючись до однопартійців.

Сьогодні депутатська фракція партії «Наш край» в Харківській обласній раді налічує 11 осіб, керівник фракції Андрій Олексійович Стронов очолює одну з ключових постійних комісій - з питань промисловості, ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та будівництва.

Депутатські фракції та групи «Нашого краю» сформовані в шести радах міст обласного значення, в шести радах міст районного значення. З 27 районних рад Харківської області в 22-х партія «Наш край» має своїх представників, а також у 10 селищних і в 21 сільській раді.
Представниця «Нашого краю» Галина Миколаївна Мінаєва обрана мером Чугуєва, а Олександр Васильович Мороз обраний головою Бабаївської селищної ради і депутатом Харківської обласної ради.
- Ми не маємо допустити, аби виборці, які віддали нам свої голоси, розчарувалися в нашій політичній силі. Подальші політичні перспективи і авторитет «Нашого краю» тепер багато в чому залежать від активності депутатів усіх рівнів, в округах, на сесіях, в комісіях, - зазначив Олександр Фельдман.

Для ефективної депутатської діяльності «Наш край» відкриває Школу депутата для того, щоб народні обранці могли поповнити свої знання і підвищити кваліфікацію в питаннях державного, партійного будівництва, місцевого самоврядування та законотворчості. Починає роботу партійний аналітичний центр. А для оперативної взаємодії з виборцями і населенням в найближчі дні відкриється депутатська приймальня «Нашого краю»

Автор: Администратор сайта