Дітям-сиротам у Пісочині передали ключі від нових квартир

10.05.2018 13:20 Пісочин
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Дво- та трикімнатні квартири повністю готові до заселення мешканців: у них зроблено ремонт, є меблі та побутова техніка.

За інформацією ХОДА, державна програма забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, запрацювала минулого року, коли за ініціативи Президента України Петра Порошенка на ці цілі вперше була виділена субвенція з держбюджету. Цим коштом у Харківській області придбали 15 об'єктів: 12 квартир і таун-хаус на чотири квартири для забезпечення житлом 20 дітей-сиріт (у Зміївському, Харківському та Первомайському районах), а також 2 житлові будинки — для дитячих будинків сімейного типу в Красноградському і Зміївському районах. Цього року Харківщина також отримає субвенцію з держбюджету для продовження реалізації програми.

Нагадаємо, в лютому 2018 року діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали ключі від трьох квартир у Первомайському районі. Також ключі від нового будинку в Красноградському районі отримала сім'я, яка виховує прийомних дітей.

Микола Мельник