До сторіччя «СК»: подарунки для колективу й читачів

21.03.2017 16:50 Суспільство
Фото з архіву редакції Фото з архіву редакції
У свій сторічний ювілей колектив «СК» не тільки сам отримував нагороди та подарунки, а й дарував їх.

Під час святкових урочистостей, які пройшли в Театрально-концертному центрі, теплі слова привітання перший заступник голови Харківської ОДА Марк Беккер передав від губернаторки Харківщини Юлії Світличної, і від її імені вручив грамоти трьом співробітникам «СК» - бухгалтеру Тетяні Савченко, редактору сайта Роману Шупенко, кореспонденту Олександру Гаркавцю.

А голова Харківської обласної ради Сергій Чернов передав вітання від депутатського корпусу обласної ради і за значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток української держави, активну громадську діяльність, вагомі трудові здобутки та багаторічну сумлінну працю вручив Почесну грамоту Верховної Ради України головному редактору «СК» Ларисі Гнатченко, окрім цього грамотами та почесними відзнаками Харківської облради нагороджено трудовий колектив та окремих працівники газети — заступника головного редактора Юлію Горобець, головного бухгалтера Олену Ільченко, відповідального секретаря Інну Можейко, старшого коректора Інну Дейнеко.

ІСТОРІЯ І СУЧАСНІСТЬ ГАЗЕТИ "СЛОБІДСЬКИЙ КРАЙ" (ВІДЕО)

За сторічну історію в «СК» змінилося не одне покоління співробітників. Мінявся світ навколо — а з ним мінялася і газета. Але, навіть крокуючи в ногу з часом, її колектив завжди зберігав традиції. Серед хранителів традицій газети – ті, хто найбільше років віддав «СК» - Надія Сиром’ятникова, яка вже 17 років наводить у редакції лад і порядок, оператор компютерного набору Лариса Савченко, яка пропрацювала у газеті 19 років, 21 рік віддала виданню бухгалтер Надія Бакшеєва, більш ніж 20 років працював у газеті кореспондент Віталій Стегній, вже 18 років складає кросворди для «СК» Алла Солощук. Всі “хранителі традицій” були відзначені почесними грамотами, які вручила головний редактор видання.

Звання «Журналіста сторіччя» за версією читачів газети отримав легенда «СК» Анатолій Тесло. На жаль, за станом здоров’я Анатолій Дмитрович не зміг бути присутнім на концерті, але представники колективу газети обов’язково передадуть нагороду та подарунок від групи компаній «Фактор» йому додому.

Дуже багато листів прислали читачі й на підтримку абсолютно всіх нинішніх журналістів газети. Але, за результатами голосування, звання «Вибір читача/Улюблений журналіст СК» отримала наймолодший кореспондент газети, яка працює лише один рік, - Марина Проценко. Її нагородили спеціальою грамотою «Слобідського краю» та подарунком від ТРЦ «Французький бульвар», а ще напророкували - в майбутньому посаду головного редактора.

Дуже приємною несподіванкою для всього колективу «СК» стала іменна марка, яку спеціально до 100-річчя газети випустила «Укрпошта». Подарунків в цей день було дуже багато, причому не тільки для ювілярки, а від неї. Так, під час урочистостей були оголошені імена переможців «СКриньки сюрпризів».

У номінації «Гордість Слобідського краю» читачі віддали свої голоси за особистість, якою, на їхню думку, може пишатися наш край. Беззаперечну перемогу отримав депутат обласної ради, директор Богодухівського електромеханічного заводу-філії Державного НВП «Об’єднання Комунар» Микола Пушкар.

У номінації «Краса Слобожанщини» перемогла Валентина Буланова із Зачепилівки. Красуня отримала спеціальний диплом і квіти від газети «Слобідський край» та подарунок від групи компаній «Фактор».

Переможну естафету Валентини підхопила ще одна представниця родини Буланових — у конкурсі «СК в об’єктиві» робота Насті Буланової набрала найбільше лайків в соцмережі. Ще одна представниця Зачепилівки Поліна Трапезник стала кращою в номінації «Малюємо світ з СК». За дуже поважних обставин дівчата не змогли приїхати на свято, їхні дипломи та подарунки від ТРЦ «Французьський бульвар» отримав їх повноважний представник.

А от дуже активні і креативні учні Іванчуківської школи Ізюмського району, які прислали в газету на конкурс «Малюємо світ з СК» цілу низку дуже яскравих і талановитих робіт, вийшли на нагородження у повному складі — Захар Копивчаєв, Карина Грамма, Віолетта Мордасова, Валерія Макаренко, Марина Яковенко, Анастасія Ященко та їх керівники Ольга Дуднік й Василь Владикін. Всі юні таланти отримали спеціальні дипломи «СК» та прямо з концерту відправилися в ТРЦ «Французький бульвар» кататися та розважатися. Але перед цим подарували «СК» свіжий номер своєї шкільної газети.

«Навідданішим другом» газети став колектив Харківської гімназії № 14, який зберіг десь у шухлядці та прислав в редакцію передплатну квитанцію на газету за 2006 рік. Подарунок вручили директору гімназії Наталії Шкурапет.

Спеціальний подарунок від «СК» відправився Людмилі Голуб у село Квітневе Близнюківського району. Жінка стала переможницею лотереї серед передплатників газети.

Більше фото дивіться тут.

Мирослава Кольцова

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта