Добкін продемонстрував свої кондитерські вміння (ФОТО)

19.12.2013 14:23 Суспільство
фото Катерини Терещенко фото Катерини Терещенко
Мешканці Харківського приватного містечка "Отрадне" активно підготувалися до Дня Святого Миколая.

Традиція святкувати цей день підтримується у прийомних родинах містечка щороку. Діти вчать слова святкової програми, печуть і розмальовують "миколайчиків". наередодні самого дитячого свята цього року у дітлахів та їх матусь були незвичайні гості.


Малюків дитячих бюдинків сімейного типу з Харківського, Борівського і Чугуївського районів, які проживають на території містечка, привітав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін:
- Із початком святкування Дня Святого Миколая відновилась справедливість, адже у дітлахів з'явилося свято, у яке вони відчувають ще більше теплоти і турботи. Адже Святий Миколай дуже шанується на слобожанській землі. Хочеться всім побажати в цей день дивоважних досягнень.

У подарунок від губернатора діти отримали солодощі та інтелектуальний альбом «Дива Слобожанщини».Гості також залишили у якості сюрпризу цінні подарунки під ялинкою.


- Нещодавно на одному засіданні Президент України повідомив, що Харківська область увійшла до трійки областей (разом із Київською та Дніпропетровською), де найбільше приділяється увага роботі з соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - зазначив Михайло Добкін. - І я хочу сьогодні сказати, що всі тут присутні - і діти, і їх прийомні батьки - вносять свої цеглинки у міцний фундамент нашої держави.


Діти подякували гостям за подарунки і постійну допомогу: придбання автотранспорту, обладнання футбольного поля, можливість користування Інтернетом тощо та запропонували їм приєднатися до святкового столу і допомогти у виготовленні «миколайчиків».

- Ми щороку напередодні робимо медове тісто власноруч, випікаємо печиво та розмальовуємо його колоьоровою глазур'ю, - розповідає вихованка містечка 11-річна Настя Іваненко. - А вже утром чекаємо на подарунки під подушко. Ті, хто добре поводився отримують солодощі, а хто погано - різку. Але у нас таких в містечку немає.

Катерина Терещенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта