Двері в Європу відкрили харківським бізнесменам

24.07.2015 05:35 Суспільство
Фото: http://bahmut.com.ua/ Фото: http://bahmut.com.ua/
Харківські бізнесмени зможуть співпрацювати з голландськими колегами на базі офісу в Амстердамі.

Про це повідомила заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. За її інформацією, такі домовленості були досягнуті з керівництвом Бізнес-клубу «Київ - Нідерланди». Також у найближчих планах керівництва області - укласти угоду про співпрацю з голландською провінцією Норд-Брабант, де розташовані офіси найбільших світових компаній.
«Теплі стосунки між Харківською областю і Голландією повинні перерости в серйозні ділові стосунки. Ми бачимо, що краще розвиваються ті країни, які налагоджують торговельні, економічні та соціальні відносини з партнерами з інших держав.

Нідерланди - лідери у веденні бізнесу, і ми дуже цінуємо інтерес з боку наших голландських колег», - підкреслила Юлія Світлична.

У ході конференції «Економічні перспективи, потенціал і реформи в Україні». Ведення бізнесу з Нідерландами», що відбулася в Харкові 23 липня, президент Бізнес-клубу «Київ - Нідерланди» Ханс Рамаекерс підтвердив намір надати приміщення свого офісу в Амстердамі Міжнародному агентству регіонального розвитку GloBee, створеному для просування соціально-економічних інтересів Харківського регіону на міжнародному рівні.

«Мені подобається робити бізнес в Україні і працювати з українськими компаніями», - заявив Ханс Рамаекерс.
У зустрічі з представниками Бізнес-клубу «Київ - Нідерланди» взяли участь керівники провідних компаній Харкова та області, представники Європейської бізнес-асоціації, Торгово-промислової палати, Українського союзу промисловців-підприємців, Харківського союзу підприємців, голови РДА.
На конференції обговорили перспективи бізнес-співпраці між Харківською областю та Нідерландами.

Досвідом ведення бізнесу в ЄС з харківськими колегами поділилися керівники таких компаній, як Willis Ukraine (міжнародний страховий брокер), АТМ Trade Management (імпорт і експорт), "eGoVisa", (Лондон, Великобританія) та інших.
За інформацією Юлії Світличної, в ході візиту в Харківську область делегація Нідерландів також відвідала ряд підприємств регіону, в тому числі фармацевтичній галузі, легкої та переробної промисловості, сільського господарства.
«Економічний потенціал нашої області викликав великий інтерес голландських партнерів», - резюмувала Юлія Світлична.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта