Експерти розповіли про перспективи безвізового режиму

15.11.2016 13:15 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Польська делегація, яка 15 листопада з офіційним візитом відвідала Харків, висловила свою думку, щодо запровадження безвізового режиму.

- На нашу думку ситуація така, що з нового року для України буде безвізовий режим. Є така рекомендація Європейського парламента та Європейської комісії, - зазначив Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Польша в Україні Ян Пєкло.

14 листопада Президент України Петро Порошенко заявив, що для запровадження безвізового режиму для українців, влада робить все можливе.

- Ми впровадили 144 реформи схвалені Спеціальною Оціночною Місією ЄС. Тому зараз ми маємо прискорити надання безвізового режиму для українських громадян, - сказав Перо Порошенко на прес-конференції у Стокгольмі в рамках офіційного візиту до Королівства Швеція.

Президент зазначив, що переговори з керівниками країн членів ЄС, очільниками Єврокомісії та Європейської Ради давали всі підстави для оптимізму щодо запровадження безвізового режиму, відповідаючи на питання щодо очікувань від майбутнього саміту Україна-ЄС.

За його словами, Україна зараз потребує рішення Європейського парламенту щодо цього питання.

Перед новорічними святами посилять охорону хвойних насаджень

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта