Експонати АТО продадуть з молотка у Харкові всім бажаючим

12.08.2015 10:25 Суспільство
Фото:bitnovosti.com Фото:bitnovosti.com
Виставка-аукціон експонатів із зони АТО відкриється 13 серпня в харківській галереї «Костюринський провулок».

Організатори повідомили, що лоти на аукціоні - це експонати, які команда волонтерів привезла із зони бойових дій.

«Діти і професійні майстри перетворили бойові «сувеніри» на справжні шедеври інтер'єру. Тепер це не тільки частина історії, це мистецтво, яке змінює майбутнє на краще», - зазначають організатори.

Також в рамках виставки пройдуть творчі майстерні та тренінги. Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу дітям в зоні АТО для підготовки до школи.

Триватиме виставка до 22 серпня, продовженням її стане ще одна виставка-аукціон під назвою «Єдина родина - єдина країна».

Крім того, в галереї «Мистецтво Слобожанщини» 14 серпня пройде заключний аукціон у рамках благодійної виставки-продажу «Заради миру!». На аукціоні будуть представлені роботи харківських майстрів: живописні та графічні картини, скульптури, настінні годинники, декоративні ящики і гільзи, перетворені на янголят і багато іншого. Все це зможе придбати кожен бажаючий. Всі лоти помічені спеціальними позначками, які поділяють потреби, на які підуть виручені кошти, - повідомляє сайт Харківської міської ради.

Зібрані кошти з аукціону будуть передані на капітальний ремонт дитячого садка «Веселка», в який ходять 92 дитини військових, 56 з яких - діти батьків, які воюють в зоні АТО, і на допомогу бійцям 92-ї окремої механізованої бригади.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта