Фасади МДФ — індивідуальний підхід до інтер'єру

25.10.2017 08:18 Суспільство
МДФ-фасади стають все більш популярними серед виробників меблів та замовників індивідуальних проектів.

По суті це спресовані деревні стружки. Тут не використовуються смоли для скріплення, тому такі фасади вважаються більш екологічними в порівнянні з ДСП.

Купити плити МДФ різного забарвлення і текстури можна на сайті (https://kh.viyar.ua/catalog/fasadnoe_napolnenie/) меблевого виробника «ВіЯр». Тут ви зможете не тільки замовити фасадні плити, різну меблеву фурнітуру і сантехніку, а й розробити за допомогою фахівців індивідуальний проект кухонного гарнітура.

МДФ — ідеальний фасад для меблів

Загальновизнаними перевагами цих плит вважаються:
- висока щільність, завдяки якій МДФ використовують для вигнутих фасадів або нанесення дрібного фрезерного малюнка;
- стійкість до впливу несприятливих факторів, що робить ці фасади оптимальними для кухні;
- необмежена колірна гамма, що дозволяє створити дійсно індивідуальний проект кухні в будь-якому стилі;
- подряпини на фарбованих МДФ усуваються в домашніх умовах, що значно подовжує термін експлуатації і зберігає ефектний зовнішній вигляд;
- шпоновані МДФ практично не відрізняються візуально від натурального дерева, але, на відміну від нього, стійкі до впливу води.

Модне нині облицювання склом — досить дорогий вид оформлення меблів, але такого ж візуального ефекту можна досягти, застосовуючи лаковані МДФ. Замовляючи цей фасад, необхідно дуже точно розрахувати всі розміри, адже вони виготовляються виключно під замовлення, і підганяти їх в домашніх умовах вже неможливо.
Хоча вартість МДФ вища, ніж ДВП і ДСП, якість та характеристики цього матеріалу дозволяють досягти таких результатів, які практично неможливі у разі використання бюджетних плит.

Якщо ви хочете облицювати свою кухню ламінованим МДФ, необхідно пам'ятати про те, що таке покриття так само вразливе до впливу вологи, як і ДВП. Втім, цей недолік можна врахувати, забезпечивши меблям належний догляд.

Автор: Менеджер сайта