Фельдман Екопарк стане народним

12.10.2017 07:50 Суспільство
Фельдман Екопарк і Міжнародний благодійний фонд «Фонд Олександра Фельдмана» запускає нову програму «Народний Екопарк» - для всіх, хто хоче взяти участь в розвитку Регіонального ландшафтного парку.

Всіх друзів Екопарку запрошують стати Народними акціонерами, приєднатися до його команди і разом робити Фельдман Екопарк ще краще.

«Екопарк створений для людей, для їх духовного і фізичного розвитку, для повноцінного відпочинку на природі та реабілітації тих, хто її потребує. У нього величезна кількість друзів в Україні і за її межами, про що говорять наші численні партнери з Німеччини, Чехії, Ізраїлю, США та низки інших країн, які входять в Опікунську раду Екопарку. В середньому за рік до нас приїжджає близько двох мільйонів чоловік. Тільки недавнє відкриття Балу хризантем відвідали більше 60 тисяч осіб. Нова програма покликана зробити Екопарк ще ближчим до людей», — підкреслив засновник Регіонального ландшафтного парку Олександр Фельдман.

В основу нової програми буде покладено принцип народного акціонування. Всі охочі зможуть, заповнивши спеціальну анкету, безкоштовно отримати Акцію та пластикову карту. Вона дає право на знижки і програми лояльності цілої мережі партнерів по всій Україні. Люди з особливими потребами і всі, хто потребує допомоги, отримають пріоритетний доступ до благодійних програм, що реалізуються на території Екопарку.

Крім того, програма передбачає реалізацію соціальних ініціатив та просування волонтерського руху, стане майданчиком для реалізації ідей, спрямованих на розвиток суспільства. До того ж всі народні акціонери будуть об'єднані в єдину соціальну мережу. Участь в ній дасть можливість безкоштовного доступу до освітніх програм, онлайн-екскурсій, лекцій та фільмів, книг, наукових розробок.

Також акціонери матимуть доступ до спеціальних фінансових інструментів, які допоможуть брати участь в добродійності. До того ж будь-який учасник програми або група зможуть взяти шефство над твариною або онлайн записатися на будь-який тренінг або заняття на території Екопарку. Список привілеїв для Народних акціонерів дуже широкий.

«Аналіз заявок від Народних акціонерів дозволить визначити нові благодійні проекти, які будуть здійснюватися на базі Фельдман Екопарк. Для нас дуже важливий зворотний зв'язок з усіма, хто приходить до нас, нашими друзями, важливо знати їх думку і їх ідеї, які ми будемо реалізовувати разом. Харків'яни і не тільки можуть приходити до нас зі своїми ініціативами і пропозиціями, наприклад, з приводу того, які активності для дітей можна організувати і яке свято провести, і ми їх підтримаємо», — зазначив директор Екопарк Андрій Рощупкін.

Нагадаємо, що Фельдман Екопарк активно працює з 2011 року. Це мультифункціональний комплекс, який реалізує проекти природоохоронної, медико-реабілітаційної, соціально-культурної, науково-освітньої, фізкультурно-спортивної та інших спрямувань.

Автор: Администратор сайта