Фельдман Екопарк запрошує на свято "Перемога одна на всіх"

05.05.2017 08:00 Суспільство
З 6 по 9 травня в Фельдман Екопарк підготували масштабну програму «Перемога одна на всіх».

Уже традиційно в ці дні в Регіональному ландшафтному парку буде розташована Стіна пам'яті - меморіальна інсталяція з документів і фотографій, що символізує непорушний зв'язок поколінь - подяку предкам і повчання нащадкам.

В рамках святкування відбудеться великий концерт пам'яті героїчних фронтовиків і трудівників тилу, які поклали свої життя в боротьбі проти нацизму у Другій світовій війні. Молоді таланти виконають проникливі пісні військових років, прочитають вірші, станцюють і покажуть театралізовані постановки.

Ще однією подією свята стане наймасовіша молитва за Україну. 7 травня під музику Оркестру народних інструментів Харківського обласного палацу дитячої та юнацької творчості артисти і гості виконають твір і поставлять новий вокальний рекорд в Фельдман Екопарк.

Також в ці дні пройдуть меморіальні акції - на алеях Регіонального ландшафтного парку будуть встановлені інформаційні стенди про героїв-тварин, які стали легендами фронту. А на головному майданчику з'явиться інтерактивний банер «Лист пам'яті», на якому гості зможуть написати про подвиги своїх родичів у роки Другої світової війни.

Знаменною подією Дня Перемоги стануть спортивні змагання "О, спорт, ти - світ!". На згадку про подвиг героїв війни гості боротимуться в турнірі, який проведуть друзі Фельдман Екопарк - спортивний клуб "YOD". Його переможці отримають фірмові сувенірні подарунки від Екопарку і сертифікати на заняття в спортклубі.
  
Крім того, в цей уїк-енд гостей Фельдман Екопарку чекає костюмована фотосесія: бажаючі приміряють пілотки і гімнастерки, щоб зробити тематичне фото.

У програмі свята передбачені сімейні майстер-класи: гостей навчать виготовляти яскраві браслети, ліпити з глини, створювати листівки до Дня Перемоги і танцювати сальсу. Тим часом юні таланти зможуть проявити себе на конкурсі стріт-арту «Я малюю цей Світ!» І зобразити на асфальті якою вони бачать планету мрії.

Автор: Администратор сайта