Газопостачання в Балаклії обіцяють відновити до кінця дня

27.03.2017 12:09 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Найближчим часом мають запрацювати усі міські котельні.

Наразі відновленням газопостачання в Балаклійському районі займаються 210 працівників газових служб. Про це повідомляє сайт ХОДА.

«Станом на ранок 27 березня без газу залишалися місто Балаклія та село Борщівка, в інших населених пунктах у 10-кілометровій зоні газ вже є. Відновлювальні роботи тривають, і сьогодні до вечора, якщо не виникне ніяких ускладнень, газопостачання в Балаклії відновимо всюди, крім аварійних будівель. Слідом газ подамо й у Борщівку, - повідомила голова ХОДА Юлія Світлична. - З урахуванням зниження температури сьогодні разом із запуском газу будуть запущені всі котельні міста Балаклія».

Більше двохсот житлових будинків постраждало від вибухів на арсеналі під Харковом

Також повідомляється, що в Балаклійському районі практично завершили роботи з відновлення електропостачання. Непідключеними залишаються 140 абонентів - це три вулиці в селі Яковенкове та кілька будівель у Балаклії, де суттєво пошкоджено проводку. Лінія, яка постачає електрику в село, знаходиться в безпосередній близькості до технічної території 65-го арсеналу, відновлювальні роботи розпочнуться, як тільки буде отримано відповідний дозвіл від Міноборони і ДСНС.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта