Геннадій Кернес склав присягу і офіційно вступив на посаду Харківського міського голови

18.11.2015 09:58 Суспільство
Фото: city.kharkov.ua Фото: city.kharkov.ua

Сьогодні на першій сесії Харківської міської ради 7 скликання Геннадій Кернес склав присягу і офіційно вступив на посаду міського голови.

Геннадій Кернес 5-й міський голова з часів Незалежності України, займає цей пост з листопада 2010 року. 25 жовтня 2015 року він знову виграв вибори, за нього проголосували 65,8 % харків'ян.

Нагадаємо:
Міський голова обирається на 5 років і здійснює свої повноваження на постійній основі. Він очолює виконавчий комітет міської ради, головує на засіданнях міської ради.

Голів та заступників голів постійних комісій Харківської міської ради 7 скликання також обрали сьогодні, 18 листопада, на сесії.
Головою комісії з питань планування, бюджету і фінансів став Максим Мусєєв, його заступником - Станіслав Косінов. Комісію з питань промисловості, економічного розвитку і власності очолив Володимир Золотарьов, а його заступником став Іван Попович.

Головою комісії з питань містобудування, архітектури та земельних відносин залишився Габріел Михайлов, а заступником голови обрано Олександра Лобановського.

Іван Корінько очолив комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста. Його заступником став Фазіль Аббасов.

Ігор Аріх став головою комісії з питань транспорту, зв'язку та екології, а його заступником обрали Георгія Лаговського. Комісію з питань соціального захисту та охорони здоров'я очолила Алла Бобейко, її заступником став Сергій Дудука.

Ольга Чичина очолила комісію з гуманітарних питань (освіта, культура, духовність, молодіжна політика та спорт), заступником обрано Тетяну Топчій.

Головою комісії з питань забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян став Віталій Маляренко, а його заступником обрали Олексія Навроцького.

Ігор Вировець став головою комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, а Віталій Ганжа - його заступником.

Комісію з питань міжнародного співробітництва, інвестицій, спортивних та іміджевих проектів очолив Тарас Сітенко, а заступником голови обрано Олександра Василенка, - повідомляє сайт Харківської міської ради. 

Микола Мірошник

 

Автор: Администратор сайта