Головоломка з історичним жирафом і відомим жонглером в Харкові

19.04.2016 11:39 Суспільство
Фото: visti.ks.ua Фото: visti.ks.ua
З 22 квітня по 15 травня в Харкові пройдуть вистави цирку “Кобзов” під назвою "WOOZU".

У минулому році цирк “Кобзов” провів досить успішні гастролі в Харкові і, через це час артисти знову спробують здивувати харківського глядача. На цей раз українські циркачі спробують зробити фурор в кооперації з італійськими колегами з цирку “Darix Togni”. Виступ артистів називатися "WOOZU", і за словами Генерального директора цирку “Кобзов” Миколи Кобзова, назву шоу обрано не випадково: воно означає головоломку. Вона, за сюжетом шоу, і відкриє перед глядачами двері у таємничий світ дивовижних тварин і пригод.

Наймолодшим батьком в Україні став хлопець з Харкова (ФОТО)

Першим українським містом, яке побачило нове шоу, став Дніпропетровськ. Але можна сказати, що повноцінна прем'єра відбудеться у Харкові. Адже через виниклих проблем на митниці дніпропетровці не побачили італійських тварин. І тому саме харків'яни першими в повній мірі зможуть насолодитися шоу.

Серед примітностей цього шоу можна виділити жирафа, який вперше в історії з'явиться у вітчизняному цирку, і відомого жонглера. Артист три роки працював у “Цирку дю Солей”, і запрошений виключно на харківські виступу.

Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта