Готуватися до ЗНО школярі можуть у соціальній мережі

14.01.2019 13:15 Суспільство
Фото:etcetera.etcetera Фото:etcetera.etcetera
У соціальній мережі Іnstagram запущено акаунт, учасники якого матимуть можливість ознайомитися зі стандартизованими тестами ЗНО 2019 року.

Завдяки акаунту, школярі зможуть пройти пробний тест і попрактикуватися в заповненні бланків відповідей, дізнатися правильні відповіді до завдань пробного тестування тощо.

Доступна візуально-графічна форма викладення матеріалу допомагає школярам проводити з користю час, користуючись соціальними мережами. Кожного дня виходить одна з рубрик: мотивація ЗНО, лайфхаки ЗНО, секрети розв’язання завдань ЗНО, тренінг ЗНО, новини ЗНО.

Контент, який розміщено в акаунті, розроблений викладачами Харківського національного економічного університеті імені Семена Кузнеця в рамках проекту підтримки школярів #ЗНОцеПРОСТО.

«Найголовнішим моментом при підготовці до ЗНО і при самому написанні тестових завдань є чітке знання теорії. Тому поряд з традиційними методами і формами перевірки знань та умінь учнів і був запроваджений цей акаунт, який дозволяє використовувати завдання тестового характеру, за допомогою яких учні ознайомлюються з тематикою та структурою завдань, стратегією та тактикою виконання роботи. Саме така робота, контролювального та навчального характеру, наближає учня до «формату» ЗНО», — розповіли ініціатори проекту.

Читайте також: Харків’янка допомогла хокейній збірній перемогти в історичному матчі

Скористатись безкоштовним ресурсом для підготовки до ЗНО зможуть абітурієнти з усієї України.

Автор: Марічка Зорняська