Група Агротрейд була відзначена в щорічному рейтингу «Індекс прозорості українських компаній - 2015»

19.02.2016 13:58 Суспільство
Група АГРОТРЕЙД увійшла в число компаній з кращими показниками прозорості.

Такі дані містяться в дослідженні інформаційної прозорості найбільших українських компаній за 2015 рік (Transparency Index 2015), проведеному експертами Центру «Розвиток КСВ».

Учасниками оцінювання стали компанії, які увійшли до рейтингу Forbes ТОП-200 найбільших компаній України. Всього в оцінці взяли участь перші 100 компаній рейтингу, які представляли 18 секторів економіки.

Оцінювали за чотирма критеріями: звітність, зміст, навігація і доступність з точки зору різних аспектів (мова, наявність контактної інформації, адаптація для людей з обмеженими можливостями).

У число компаній-лідерів Індексу увійшли - АрселорМіттал (Кривий Ріг), Оболонь, ДТЕК, Метінвест, ГК «Фокстрот», Кернел Трейд, СКМ, Концерн Галнафтогаз, Дніпроспецсталь і Nestle Україна.

Довідка:

Агропромислова група АГРОТРЕЙД, підконтрольна Всеволоду Кожемяко, працює на українському зерновому ринку з 1998 року. До складу групи входять 16 сільгосппідприємств, 12 елеваторів і хлібоприймальних підприємств загальною потужністю зберігання 530 тис. тонн. Холдинг обробляє 65 тис. га сільськогосподарських угідь у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Харківській областях.

Крім того, АГРОТРЕЙД - провідний виробник насіння в Україні, який виробляє якісне насіння вітчизняної та зарубіжної селекції.

Сьогодні Група АГРОТРЕЙД входить в ТОП-10 українських зернотрейдерів та контролює 3 % експортного ринку зерна.

Володимир Ткаченко

Автор: Администратор сайта