Губернаторка Харківщини отримала автографи від чемпіонів з регбі

14.11.2018 10:34 Суспільство
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Титулований регбійний клуб «Олімп» завітав у гості до ХОДА.

Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична зустрілася з гравцями, тренерами, менеджментом та функціонером РК «Олімп». Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Цей сезон харків’яни завершили черговими перемогами — в 14-й раз стали чемпіонами України з регбі-15 та стали 9-разовими володарями Кубка України в цьому виді. Також команда є 9-разовим чемпіоном України та 6-разовим володарем Кубка України з регбі-7.

— Сьогодні вже в котрий раз ми засвідчуємо перемогу регбійної команди «Олімп», яка, як завжди, не підводить своїх уболівальників, тримає марку та залишається переможцем. Вітаємо з черговими перемогами та сподіваємося, що так буде й надалі, — звернулась до учасників зустрічі голова ХОДА.

До Харкова регбісти щойно повернулися з Угорщини, де в складі збірної України (на 80 % складається з харківських спортсменів) перемогли угорську збірну.

Гравець РК «Олімп» та менеджер національної збірної України з регбі Максим Кравченко відзначив, що цього року спортсмени дійсно успішно провели не лише чемпіонат України, але й розпочали цикл чемпіонату Європи в складі національної збірної.

— Ми дуже непогано почали сезон, обігравши збірну Люксембургу на початку жовтня. А зараз повернулися з Будапешта, звідки привезли впевнену перемогу над збірною Угорщини, з якою, до речі, навесні у нас не дуже вийшла гра — була нічия у Львові. Ми провели роботу над помилками й привезли в Україну позитивний результат, — прокоментував Максим Кравченко.

Він повідомив, що зараз команда йде у відпустку до середини грудня, коли розпочнеться підготовка до майбутнього сезону. Перші ігри «Олімпу» наступного року стартують наприкінці березня.

— Сподіваємося, що команда й далі демонструватиме такі ж гарні результати, — наголосила Юлія Світлична. — Ви — взірець та еталон. Бажаю залишатися такими й надалі. А на нашу підтримку завжди можете розраховувати. Тому що ми вболіваємо за спорт і командний дух.

Тренер харківської команди й збірної України Валерій Кочанов подякував губернаторці за підтримку та передав символічний дарунок — регбійний м'яч з автографами гравців РК «Олімп».

Читайте також: В обласному конкурсі міні-проектів визначили найактивніших учасників

Андрій Соха