Гуртожиток для переселенців з'явиться на Харківщині

01.03.2017 14:51 Суспільство
http://gimnazij3.klasna.com/uk/site/index.html http://gimnazij3.klasna.com/uk/site/index.html
У Ізюмі розпочали ремонтувати місцеві школи та дитсадки, а також незабаром у місті з'явиться гуртожиток для переселенців.

Енергозберігаючі роботи у гімназії №3 повинні завершити у жовтні 2017 року.

- Протягом цього часу в навчальному закладі змінять вікна та вхідні двері, а також встановлять мембранну покрівлю, що забезпечує абсолютно герметичну поверхню та тепло у приміщенні, - розповіла директор Ізюмської гімназії № 3 Юлія Ольховська.

Зараз у гімназії навчаються 664 учні, з них - близько 10% - діти-переселенці.

Також, за інформацією Ізюмської міської ради, заходи з енергозбереження впроваджуються в загальноосвітньому закладі №5 та дошкільному навчальному закладі №12.

Планується також протягом 2017 року залучити кошти на виконання таких заходів  в дошкільних навчальних закладах №6, №10 та школі №2.

Окрім того, в місті будуть виконовути роботи з реконструкції нежитлового приміщення під гуртожиток для тимчасово переміщених осіб по пр. Незалежності, 65 (колишній міжшкільний навчально-виробничий комбінат).

Харків'янин здобув «бронзу» на міжнародному турнірі з боксу

Роботи проводяться в рамках проекту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури”, який фінансується Українським фондом соціальних інвестицій та Німецьким банком розвитку KfW.

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта