Ігор Райнін відкрив міст на Харківщині

29.06.2016 15:00 Суспільство
http://kharkivoda.gov.ua/ http://kharkivoda.gov.ua/
Міст, який знову об'єднав райони області, відкрили у Васищевому.

Старий міст через річку Уди став непридатним ще у 2012 році. Через його відсутність місцевим жителям, які хотіли дістатися з однієї частини Васищевого в іншу, доводилося долати відстань понад 30 км.

Новий міст, довжина якого понад 63 м і ширина 5,5 м, з'єднав дві частини селища Васищеве, а також найближчі населені пункти Харківського та Зміївського районів, що мають тісні соціальні та історичні зв'язки, - повідомляє сайт ХОДА. 

- У минулому році до мене звернулися жителі Харківського району з проханням закінчити реконструкцію моста, технічний стан якого багато років не дозволяв забезпечити безпечний проїзд, - розповів голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. -  В останні кілька років міст взагалі був закритий. Розглянувши звернення, ми зрозуміли, що цей об'єкт - дійсно першочергової важливості, тому було поставлено завдання: закінчити будівництво в найкоротші терміни.

Всеукраїнський Хресний хід світу пройде в Харкові

На завершення реконструкції моста у Васищевому було спрямовано близько 20 млн грн з обласного, районного та селищного бюджетів.
Ігор Райнін повідомив, що в цьому році в Харківській області будуть також проведені ремонти і реконструкції близько 60 об'єктів ЖКГ та 50 об'єктів соціально-гуманітарної сфери.

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта