Ігрові містечка з’явилися в селах Харківщини

19.09.2012 15:08 Суспільство
http://www.oblrada.kharkov.ua http://www.oblrada.kharkov.ua
14 вересня в трьох селах Харківської області відкрили сучасні дитячі ігрові майданчики.

Дитячі майданчики нагадують ігрові містечка з цілим комплексом елементів: це і гірки, і пісочниці, і дитячі гойдалки.

Ігрові майданчики було збудовано в рамках конкурсу міні-проектів «Разом в майбутнє», переможцями якого стали сільські громади сіл Сінне Богодухівського району, Мельниково Валківського району та Цупівка Дергачівського району.

Начальник відділу з питань внутрішньої політики Богодухівської райдержадміністрації Лариса Сахно повідомила СК, що привітати жителів громади зі маленьким святом приїхали перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Бєлий, голова Богодухівської районної ради Дмитро Тризна, народний депутат України III–IV скликань, Олександр Біловол.

– Цей майданчик – міні-проект, реалізований на Харківщині в рамках обласного конкурсу. Саме реалізація таких міні-проектів дала можливість сприяти покращенню ситуації в селах і містах, які завдяки своїй активності та креативності одержали перемогу в конкурсі, – зазначила Олена Олешко, звертаючись до сінчан.

Вона нагадала, що всього до участі в конкурсі 2012 року було подано 348 міні-проектів, з яких було обрано 51-го переможця. Співфінансування із обласного бюджету складає 1,2 млн грн.

Зведення сучасних майданчиків, на яких встановлені зручні гойдалки, пісочниці, гірки та лави, стало можливим завдяки участі територіальних громад населених пунктів в обласному конкурсі міні-проектів «Разом у майбутнє», що проводився вперше у цьому році за ініціативи голови Харківської облради Сергія Чернова.

Автор: Администратор сайта