Харківщина стала лідером із проведення літньої оздоровчої кампанії

16.09.2017 13:12 Суспільство
Фото: report.if.ua Фото: report.if.ua
Цього літа в області оздоровилися та відпочили майже 222 тис. дітей.

Відповідно до моніторингу, проведеного Мінсоцполітики, за загальним охопленням дітей оздоровленням та відпочинком область посіла перше місце в Україні. Такі дані навів заступник голови ХОДА Михайло Черняк під час селекторної наради 15 вересня.

Так, станом на 1 вересня оздоровленням та відпочинком охоплено майже 222 тис. дітей області, що становить 101% від запланованої кількості та понад 90% від загальної чисельності дітей шкільного віку (по Україні середній показник - 49%). Також наша область лідирує за показниками фінансування оздоровчої кампанії з обласного бюджету: на придбання путівок для дітей пільгових категорій цьогоріч було виділено 48,5 млн грн, за які куплено 7435 путівок до таборів та санаторних установ області, а також до таборів на узбережжях Чорного та Азовського морів і в Карпати.

Дитсадок замість покинутого приміщення з'явився на Харківщині

За інформацією заступника начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА Лариси Козлової, влітку на території Харківської області працювали 747 закладів оздоровлення та відпочинку: 703 табори з денним перебуванням, 14 таборів праці та відпочинку, 2 наметових містечка, а також 28 стаціонарних таборів. На даний час всі вони завершили роботу.

Зараз завершуються останні зміни в таборах на Чорному морі та в Карпатах, де оздоровлюються ще близько 900 дітей.

Максим Грек

Автор: Администратор сайта