Харківські афганці проти використання символіки на майданах

05.12.2013 15:40 Суспільство

Про це в ході засідання регіонального Організаційного комітету з підготовки та проведення в Харківській області Року учасників бойових дій на території інших держав сказав голова правління Харківської обласної Спілки ветеранів Афганістану України Української Спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков.

- Ми висловили жорстку позицію, що ніде – на жодному «майдані», на жодному майданчику, де відбуваються протестні акції, не може бути присутньою символіка Української Спілки ветеранів Афганістану. Президія Харківського обласного Союзу ветеранів ухвалила звернення, головний пункт якого – прибрати символіку української Спілки ветеранів Афганістану з усіх протестних майданчиків. Жоден порядний ветеран афганської війни, локальних конфліктів, збройних сил не має ніякого права знаходитись разом з тими політичними силами, екстремістськими угрупованнями, які закликають до насильства, фашизму, плюють на пам'ять великого покоління переможців – наших батьків і дідів, – заявив він.

Володимир Рижков відзначив, що Харківська обласна Спілка ветеранів Афганістану радить своїм колегами і соратникам з усіх регіонів України тільки одне – займатися не політикою, а святою справою – підготовкою до 25-річчя виведення військ з Афганістану та проведення Року учасників бойових дій на території інших держав.


Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта