Харківський Арт-Пікнік оголошує набір волонтерів

04.07.2017 07:50 Суспільство
Волонтером найяскравішої події соціально-культурного життя Харкова кінця літа - початку осені в Харкові - Арт-Пікніка Слави Фролової в Фельдман Екопарк - може стати кожен бажаючий!

Організатори арт-івенту оголосили набір волонтерів та кураторів напрямів.

Головне, що потрібно для того, щоб стати волонтером Арт-Пікніка, - бажання бути частиною соціально-культурного проекту. Вік, стать, освіта і досвід особливої ролі не відіграють.

«Головні фактори, які характеризують наших волонтерів, - бажання бути суспільно корисним, толерантність по відношенню до інших людей, відповідальність за свої дії, а також усвідомлення, що ви маєте шанс змінювати себе і допомагати іншим. Звичайно, нам потрібні комунікабельні особистості, але знайдемо заняття і для інтровертів», - зазначають організатори.
 
Волонтери будуть взаємодіяти з кураторами напрямків і з учасниками Арт-Пікніка, проводити різні івенти. В їх обов'язки входитиме інформування гостей про розклад заходів та місць проведення, участь в підготовці проекту, а також відповідної зони перед початком активностей. Оскільки події Арт-Пікніка будуть проходити два місяці (в серпні-вересні), кожен зможе вибрати для себе зручний час.

Всім волонтерам гарантовані нові цікаві знайомства (в т. ч. з молодими і популярними художниками, письменниками, музикантами та іншими творчими особистостями), обмін досвідом і знаннями, участь в майстер-класах, лекціях, уроках і зустрічах, можливості для реалізації власних ідей. Щоб стати волонтером, для початку потрібно заповнити анкету: Анкета

Також для тих, хто впевнений у своїх організаційних здібностях і сповнений ідей щодо розвитку одного з напрямків Арт-Пікніка, відкриті вакансії волонтерів - кураторів напрямів. Куратори координують напрямок відповідно до власного бачення (якщо воно не суперечить цінностям проекту), створюють формат подій і впроваджують ідеї, тобто мають шанс зробити вагомий особистий внесок у розвиток культури і освіти. Анкета для кандидатів в куратори: Анкета

Не пропустіть свій шанс стати частиною фантастичної команди!
Нагадаємо, що всіх харків'ян і гостей міста в Фельдман Екопарк чекає новий приголомшливий івент - Арт-Пікнік відомої телеведучої Слави Фролової. Стартує він 5-6 серпня і триватиме близько двох місяців. Попередньо планується проведення івентів з десяти напрямків: «Мистецтво і культура», «Спорт» («Душа і тіло»), «Література», «Музика», «Кіно», «Театр», «Діти», «Добрі справи», «Фестивалі і ярмарки» і «Зустрічі з цікавими людьми».

Арт-Пікнік - щорічний вуличний культурно-соціальний фестиваль, спрямований на розвиток і популяризацію сучасної української культури і мистецтва. Вперше він відбувся в Києві в 2013 році.

Автор: Администратор сайта