Харківській багатодітній матері, від якої втік чоловік, подарували елітний будинок (ВІДЕО)

24.10.2013 12:13 Суспільство
У рідному селищі Малинівка жінці купили трикімнатний будинок з ремонтом.

Мешканка селища Малинівка Юлія Юрасова, яка народила трійню 1 жовтня, вже готується до виписки з пологового будинку. Батько дітей, який, дізнавшись, що стане батьком одночасно трьох дітей, запропонував залишити когось із них, так і не повернувся, пише "Комсомольская правда в Украине".

- Останній раз я з ним спілкувалася перед тим , як лягти на збереження , тоді я була на шостому місяці вагітності , - зітхає Юля. - Не хочу згадувати про цю людину. Якщо навіть повернеться - не прийму. Для мене діти - це найдорожче , а якщо йому малюки не потрібні , то і він нам не потрібен.

Допомогти дівчині нікому - батьки померли , з близьких тільки старша сестра. У неї самої підростають троє діточок, а тому саме їй дістався батьківський будинок. Самотня ж на той час Юля оселилася в літній кухні з пічним опаленням, працювала на двох роботах - вдень помічником кухаря в заводській їдальні , вечорами прибирала місцевий магазин . Як буде виживати далі - поки не замислювалася.
- Все необхідне на перший час у нас є , але фінансово , звичайно , накладно : банки молочної суміші вистачає на два дні , пачки памперсів - на чотири , самій теж потрібно харчуватися. Гроші поки займаю у знайомих , - зітхає багатодітна мама.

У рідній Малинівці вирішили допомогти. Поки Юрасова з дітьми в харківському пологовому будинку , в селищі знайшли їй житло.

 - Ми купили для Юлі трикімнатний газифікований будинок з санвузлом , - розповідає селищний голова Вільшанки Микола Семерьянов . - У будинку практично євроремонт , купили кухонні меблі , холодильник , пральну машину , праску , килим , повісили на вікна гардини . Коляску подарував депутат , ліжечко для трійнят замовили у наших меблевиків.

Микола Іванович каже : хотіли найняти в допомогу Юрасової няню , але дізнавшись розцінки на професійних бебі- сіттер - жахнулися . У підсумку клопотати з Юлею по господарству зголосилася жінка- волонтер із сусіднього містечка.

Семерьянов особисто приїде забирати багатодітну маму з пологового будинку , щоб вручити їй ключі і документи від нового будинку.

Автор: Администратор сайта