Харківський студент отримав престижну роботу за кращі результати онлайн-практики у ПриватБанку

19.06.2017 07:35 Суспільство
Червень 2017-го студент Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця Олексій Касьяненко запам’ятає надовго.

Чотирнадцятого червня в нього захист диплома, а п’ятнадцятого він виходить на роботу до ПриватБанку на посаду “Менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів”. Унікальний випадок - зі студентської лави відразу на престижну посаду далеко не найнижчої сходинки банківської кар'єри.

Це стало можливим завдяки найкращим показникам проходження онлайн-практики у ПриватБанку. Олексій набрав рекордну кількість балів - 510. За всю історію такого ще не було. Варто зазначити, що 90 балів вже дають право на зарахування до кадрового резерву ПриватБанку. Багато хто зі студентів зупиняються саме на цьому рубежі. Але Олексій сумлінно виконував завдання практики, поки вони не закінчилися.
Таке досягнення у ПриватБанку вирішили відзначити особливо. По-перше - відразу запропонували Олексію престижну роботу, по-друге - нагородили сучасним планшетом. Церемонія нагородження відбулася прямо на засіданні ректорату ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

“Ми дуже вдячні ПриватБанку за багаторічну плідну співпрацю, - зазначив ректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця Володимир Пономаренко. - Саме онлайн-практика наближає наших студентів до реальних банківських процесів та інновацій. Який би високий рівень знань ми не давали - це все одно залишиться теорією. А практика зазвичай випереджає підручники”.

Олексій Касьяненко впевнено йшов до своєї мети. На третьому курсі фінансового факультету він встиг попрацювати у кол-центрі ПриватБанку. За цей час досконально вивчив сервіси та банківські продукти. Випускний четвертий курс вирішив сконцентруватись на підготовці дипломної роботи. Вона, до речі, також присвячена розвитку ПриватБанку. Коли зареєструвався на онлай-практику, розраховував не тільки потрапити у кадровий резерв, але і отримати запрошення на роботу.

“Теоретичні завдання виконав легко, - розповідає Олексій. - Серед практичних завдань були і продажі банківських продуктів. З деякими довелося понервувати. Наприклад, важкувато було продати страховку. Проте, в мене не залишилося жодного невиконаного завдання”.

"ПриватБанк активно і системно працює зі студентами, - розповідає керівник центру з підбору персоналу ГРУ ПриватБанку у Харківській області Ігор Попов. - Ми регулярно беремо участь в ярмарках вакансій, запрошуємо групи на екскурсії в наш банк, надаємо можливість пройти практику, ініціюємо проведення та беремо участь в науково-практичних конференціях на банківську тематику. Всім, хто проходить онлайн-практику, розповідаємо про можливість працевлаштування і побудови кар'єри в ПриватБанку".
Пройти онлайн-практику в ПриватБанку можуть студенти будь-яких українських вишів. Відвідувати банк при цьому не потрібно. Потрібна тільки наявність Інтернету. Ніхто не обмежує ані кількість виконаних завдань, ані час їх виконання. Теоретична частина складається з 10 модулів, які спрямовані на поглиблене вивчення банківських продуктів. У практичній частині потрібно виконати 5 завдань із закріплення теорії. Тих, хто впорався із завданнями найкращим чином, вносять до кадрового резерву банку. Після проходження практики видається електронний сертифікат, в якому вказані результати і факт проходження практики. Кращих випускників може чекати перше робоче місце. Зареєструватися для проходження онлайн-практики можна на сайті practice.privatbank.ua”.

Сьогодні в ГРУ ПриватБанку у Харківській області поєднують роботу і навчання 3 500 студентів. Відвідали центральний офіс і відділення банку з екскурсіями 5 000 студентів харківських вишів. За останній рік онлайн-практику в ПриватБанку пройшли 20 000 слухачів. Всього онлайн-практику для навчання обрали вже більш ніж 80 000 студентів. На сьогоднішній день ПриватБанк посідає перше місце у рейтингу привабливості з працевлаштування для студентів.

Автор: Администратор сайта