Харківських кулінарів визнали найкреативнішими в світі

03.08.2015 14:25 Суспільство
Команда Харківського торговельно-економічного коледжу на чолі з директором Людмилою Радченко взяла участь у Міжнародному гастрономічному фестивалі у Коломбо, Шрі-Ланка.

Організаторами фестивалю 16th Edition CULINARY ART EXPO FOOD (CAFE-2015) були Всесвітня Асоціація шеф-кухарів (WACS) і Гільдія шеф-кухарів Шрі-Ланки.

Це один з найбільших гастрономічних конкурсів у світі. Цього року в ньому взяли участь 2500 учасників з усього світу (Малайзія, Бразилія, Індія, Шрі-Ланка, Мальдіви, Австрія, Індонезія, Саудівська Аравія, Україна).

За весь час існування Міжнародного гастрономічного фестивалю в Азії вперше були запрошені учасники з України, яку представляла команда Харківського торговельно-економічного коледжу, у складі викладачів і студентів.

Номінації конкурсу оцінювали більш ніж 30 компетентних суддів з різних країн світу (Люксембург, Італія, Індія, Франція, Німеччина, Арабські Емірати, Україна та інші).

Команда коледжу проявила себе з кращого боку, як креативні, кмітливі та сучасні професіонали, що допомогло отримати золоту, срібну та 3 бронзові медалі.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта