Харків’ян просять “прихистити пакет”

14.07.2017 09:29 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
У центрі міста 15 липня працюватиме мобільний пункт зі збору вторсировини.

“Прихисти пакет” - так назвали свою акцію зі збору вторсировини харківські активісти. З 12.00 до 15.00 поблизу ст. м. “Університет” (вихід в бік саду Шевченка, біля "Кулінічів") працюватиме мобільний пункт, де прийматимуть пакети, ПЕТ, скляні пляшки, залізні, бляшані, алюмінієві речі, пластмасу та макулатуру.

Передати вторсировину можна буде навіть не виходячи з метро. Для цього потрібно лише зателефонувати волонтерам, щоб вас зустріли, — 099 171 4916.

В обмін на сміття — подарунки і бонуси

Це вже друга подібна акція. Перша відбулася 1 липня, тоді активістам вдалося зібрати 160 кг сміття. Цього разу волонтери планують зібрати повну “газельку” вторсировини.

- Ми хочемо показати людям, як можна сортувати сміття. До того ж не скрізь в місті є багато різних фракцій для сміття. Наша мета - налагодити сортування сміття в Харкові, звести сміття до нуля. Для цього потрібна підтримка влади й активність самих громадян. Цього разу мобільний пункт буде у центрі міста, у планах — раз на місяць розміщати його у різних районах, - розповіла “СК” організаторка акції Анна Прокаєва.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта