Київстар розширює покриття 3G

31.03.2017 13:35 Суспільство
Багато жителів нашого регіону вже користуються перевагами 3G від Київстар.

Але якщо ще рік тому нова мережа була доступна в обласному центрі й прилеглих територіях, то сьогодні покриття впевнено прийшло «у глибинку». Тільки за останній час 3-G з’явилося у Краснограді, Мерефі, Південному, Люботині, Дергачах, Вовчанську, Ізюмі, Куп’янську, Первомайському та Чугуєві.

Темпи розширення мережі нового покоління від Київстар підтверджують його репутацію як лідера ринку телеком-послуг. Однак компанія не тільки першопроходець у сфері високих технологій. Київстар, за словами його президента Петра Чернишова, є зразком ефективного бізнесу і надійним партнером держави, а зусилля компанії відзначені зростанням довіри з боку клієнтів. І це справедлива оцінка. Адже за 2016 рік компанія забезпечила надходження до держбюджету на рівні 4,2 млрд грн, що є найбільшим показником серед всіх операторів мобільного зв’язку України. А обсяги інвестицій у технічне оновлення і розвиток 3G перевищили 9 млрд грн за останні два роки.

Слід зауважити, що модернізація мережі Київстар є революційною за суттю. На зміну обладнанню, можливості якого обмежувалися однією технологією (GSM, або 2G), приходить нове – мультисистемне (2G/3G/4G). Це обладнання підтримує різні стандарти та технології зв'язку. Тобто, у разі отримання ліцензії на 4G, компанія зможе швидко розгорнути нову мережу із розширеними можливостями. Значення цього процесу складно переоцінити. Експерти стверджують, якщо держава прийме позитивне рішення щодо запровадження 4G у спектрі, що вже мають оператори мобільного зв’язку, Україна зробить інформаційний ривок.

А відтак значно зростуть і можливості нашої країни у світі.
Важливо й те, що заміна та оновлення обладнання, які нині проводить Київстар, мають усебічний характер. Фахівці оцінять той факт, що замінюється не тільки «начиння» базових станцій та програмне забезпечення, а й канали зв’язку між ними. Суттєво збільшується швидкість та ємність транспортних каналів за рахунок впровадження IP-технологій та сучасного оптоволокна. А для споживача без спеціальної технічної освіти сутність заміни можна описати двома словами: «надійність і якість». Це стосується як самого мобільного зв’язку, так і 3G-інтернету, користувачі якого зможуть якнайкраще оцінити переваги нових технологій.

Досвідченим інтернет-серферам можна не пояснювати, що означає розширення покриття мережі якісного 3G. Вони знають, що за цим стоїть збільшення території мобільності та комфорту практично на всю нашу область. А для тих, хто ще не знайомий з таким поняттям, як мобільний інтернет, просто скажемо, що тепер доступність якісної мережі залежить тільки від вашого рішення.

Адже тепер не потрібно чекати, коли кабель протягнуть до умовної Коновкі або ж Пур’єва. Щоб зробити доступними соціальні мережі, відеодзвінки родичам і друзям, онлайн-шопінг і подорожі, інтерактивні карти, а також багато іншого, досить мати відповідну модель смартфону і стартовий пакет від Київстар.

А далі все «на раз, два, три». Обирайте тарифний план, який найкраще підходить для Ваших потреб і інтересів. Підключайтеся. І насолоджуйтесь використанням якісного інтернету, що його гарантує 3G від Київстар.

Автор: Администратор сайта