Коли в Харкові і області закінчиться опалювальний сезон

08.04.2019 13:30 Суспільство
Фото: dnepr.comments.ua Фото: dnepr.comments.ua
Голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична і Харківської міської ради Геннадій Кернес підписали розпорядження про завершення опалювального сезону.

Припинити подавати тепло в житлові будинки, навчальні, медичні, дитячі та інші установи соціально-культурного призначення Харківської області дозволено з 9 квітня.
Відповідне рішення голова ХОДА Юлія Світлична затвердила в зв'язку з тим, що середня температура повітря в регіоні досягла 8 градусів тепла. Рекомендації завершити опалювальний сезон також отримали органи місцевого самоврядування та районні державні адміністрації. Про це йдеться на сайті ХОДА.

У Харкові опалювальний сезон буде припинений із середи, 10 квітня. Відповідне розпорядження підписав Харківський міський голова Геннадій Кернес. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Опалення буде вимкнено в житлових будинках і приміщеннях, обладнаних індивідуальними опалювальними приладами. При цьому лікарні, навчальні заклади та інші установи побутового та соціально-культурного призначення зможуть здійснювати опалення приміщень у межах бюджетних призначень на відповідний період.

Читайте також: Як пережила зиму найновіша дорога області, розказали дорожники