Конфлікт у центрі Харкова: активісти оголосили безстрокову акцію (Фото)

10.04.2017 12:40 Суспільство
Фото: Микола Мельник Фото: Микола Мельник
Більше сотні молодих людей зібралося біля входу в банк, а також на прилеглих вулицях.

Стіни закладу обклеєні листівками і размальовані графіті, біля центрального входу в будівлю банку - пляшка із горючою сумішшю і бруски схожі на дерево.



 

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТСЬЯ ТУТ

Станом на 15:52 натовп активістів зовні будівлі банку ніяких агресивних дій не робить, передає з місця події кореспондент "СК".

Вулиця Донець - Захаржевського залишається перекритою, на місці кілька сотень правоохоронців - поліція і Національна Гвардія.

Центральний вхід в будівлю банку закладений блоками з пінобетону. Правоохоронці перекрили підхід до входу.

За непідтвердженою інформацією, частина активістів знаходяться всередині будівлі банку.

Вхід в будівлю банку намагаються відкрити - зламати блоки. Люди у військовій формі і бронежилетах стоять біля входу. Людина в цивільному одязі продовжує ламати перекриття, яким закладено вхід в будівлю банку.

Нагадаємо, Бійка в центрі Харкова: поліція і Нацгвардія перекрили вулицю (фото) 

Будівлю банку блокували ветерани АТО і громадські активісти України. За словами учасника акцій (ім'я називати не захотів), організатори акції по блокуванню банку поставили до відома правоохоронців заздалегідь. Спочатку планувалася мирна акція. Також один з учасників акції розповів, що акція носить характер безстроковий.

За словами учасника акцій, під час бійки з поліцією, з боку активістів постраждало десять осіб.

За словами правоохоронців, які перебували на місці проведення акції з самого початку, деякі з активістів вели себе агресивно, дозволяли собі нецензурну лайку на адресу правоохоронців.

Микола Мельник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта