Купувати та продавати авто можна зручно і швидко на майданчику ПриватБанку

Promo
12.07.2019 17:23 Суспільство

Сьогодні продати, а тим більше, купити автомобіль в Україні не є великою проблемою. Працює безліч автосалонів та інтернет-майданчиків. І все ж таки покупці часто не мають відразу великої суми або не хочуть переплачувати за автомобілі. А в разі купівлі авто б/у за прийнятною ціною не хочуть отримати “кота у мішку”. Продавці ж вживаних автомобілів намагаються уникнути довгої тяганини і безкінечних “показів” своєї “ластівки” потенційним новим господарям. Задовольнити потреби як продавців, так і покупців найкращим чином може інтернет-майданчик ПриватБанку auto.pb.ua.

Сайт працює з лютого поточного року і за 5 місяців уже реалізував майже 300 автомобілів. У базі постійно знаходиться до 1,5 тисячі авто, як нових, так і вживаних.  Машини всіх популярних моделей – від суперкласу до “робочих лошадок”. Так само і з цінами. Можна знайти “Теслу” за пару мільйонів, а можна “Ланос” за сто тисяч. Представлені всі регіони України. Взагалі-то інтерфейс сайта дуже зручний и дозволяє отримати відповіді на всі питання.

  – Найбільшою перевагою цього майданчика є можливість купівлі авто в кредит, – розповідає керівник напрямку споживчого кредитування ГРУ ПриватБанк у Харківській області Андрій Павленко. – Причому потенційний покупець відразу бачить повну вартість автомобіля і може розрахувати щомісячні платежі, натиснувши лише одну кнопку. Сайт також позбавляє всіх клопотів продавців вживаних авто. Банк викупає таку машину і відразу розраховується за неї. Подальші відносини потенційні покупці мають вже з банком. Причому фахівці банку гарантують відповідність ціни до якості авто.

Для купівлі автомобіля досить обрати модель та внести аванс. Рештою питань щодо оформлення автомобіля займається банк. “Авто в розстрочку” – це можливість користуватися автомобілем вже сьогодні, виплачуючи його вартість частинами (щомісячний платіж) протягом років. Угода оформляється у формі фінансового лізингу. У щомісячний платіж може бути включена і вартість щорічного страхування автомобіля. Відсоток переплати залежить від терміну кредиту та розміру початкового внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на весь період кредиту.

 – Ще одна з переваг ПриватБанку  – швидкість прийняття рішення щодо надання кредиту, – продовжує Андрій Павленко. – Для цього знадобиться всього кілька хвилин. Звертатися можна в будь-яке з наших відділень. До того ж клієнт може самостійно подати заявку на сайті і дізнатися про всі можливості купівлі авто. Для оформлення кредиту потрібен мінімальний пакет документів. Причому угода не передбачає ніяких додаткових комісій – в тому числі і за дострокове погашення кредиту. Платежі за кредитом можна вносити будь-яким зручним способом: через термінал, Приват24, мобільний додаток Privat24 або через касу.

У Харківській області з початку року через всі канали ПриватБанку клієнти  вже придбали 119 автомобілів на загальну суму 23 млн гривень.

Читайте також: Юніори зі Сходу України зібрали більшість призів ПриватБанку