Маленькі харків'яни передали військовим листи і малюнки

23.09.2015 06:00 Суспільство
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
У малюнках харківських школярів часто використовується військово-патріотична і національна тематика

На Луганщину бійцям 92-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, які залучаються до проведення АТО, прийшли близько 1000 малюнків, листів та аплікацій від школярів Дергачівського та Чугуївського районів Харківської області.

«Більшість наших військовослужбовців є уродженцями Харківщини. Знаючи цей факт, юні патріоти постійно підтримують своїх земляків і представників інших регіонів теплими словами або яскравими фарбами. Майже у всіх бліндажах, палатках в кабінах бронемашин солдати розміщують ці твори дитячого мистецтва, які просто випромінюють позитивну енергію », - зазначив в.о. заступника командира бригади майор Артур Батіста

Ось уривки з декількох дитячих листів, які цього разу прийшли в польові табори воїнів-піхотинців:

«Спасибі вам, дядьки військові, за нашу захист від поганих людей. Одягайтеся тепліше, бо мама Олена каже, що скоро буде холодно ... »(Мирослава С. 2-А клас).

«... Ви всі - дуже мужні люди. Адже там постійно стріляють бандити, а вам не страшно. Ми з дівчатами дуже переживаємо за солдатів, а хлопці кажуть, що після закінчення школи підуть в армію ... »(Настя Ж. 6-Б клас).

«... Удачі всім по службі і повертайтеся живими і здоровими. Знайте, що ми вами пишаємося і турбуємося за долю кожного захисника Вітчизни. Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам! »(Радимир Г. 10-А клас).

У малюнках харківських школярів часто використовується військово-патріотична і національна тематика. Так, майже в кожному малюнку є державний прапор України, синє небо або ясне сонце.

За словами бійців 92-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України, після таких щирих і по-дитячому наївних слів поточні проблеми відходять на другий план і з потрійною силою виконуєш бойові завдання - повідомляє сайт ХОДА.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта