Масштабні ремонтні роботи розпочнуться на автошляхах до Вовчанська, Печеніг та Охтирки

20.06.2017 12:50 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Як зауважив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець, на минулому тижні велика увага приділялася облаштуванню дороги Київ - Харків - Довжанський.

Зокрема, розпочато роботи з влаштування нового покриття - 3,2 км (було використано більше 6 тисяч тонн асфальтобетону).

«Роботи проходили не тільки на в’їзді до м. Ізюм, але й на мосту, де працює декілька бригад дорожників. Вони армують і бетонують плити й через 2 тижні перейдуть до облаштування асфальтобетонного покриття», - повідомив Євген Зражевець.

Він також перерахував інші напрямки, на яких триває ремонт. Це Харків - Вовчанськ, Харків - Печеніги, Харків - Охтирка. За словами головного дорожника області, на цих дорогах за тиждень почнуться масштабні ремонтні роботи.

«Уже завозиться матеріал, - сказав Євгеній Зражавець – Нюанси ремонту ми обговорили під час технічної наради з підрядниками, які перемогли в останніх тендерах».

Крім того Євген Зражевець повідомив, що тривають роботи з капітального ремонту шляхопроводу поблизу села Губарівка Богодухівського району. Так, зараз ремонтники розбирають берегові опори та демонтують конструкції старого шляхопроводу, облаштовують котловани під опори. На об’єкт уже завезли будівельні матеріали для влаштування нових опор.

Харківщина на 35 % готова до опалювального сезону

Також було покладено 300 погонних метрів нового покриття на ділянці від повороту на м. Куп'янськ у бік села Малинівка, 12 км верхнього шару покриття з щебенево-мастичного асфальтобетону на ділянці від села Першотравневе в бік м. Куп'янськ. Розпочато підготовчі роботи з підготовки та планування узбіччя 22 – 24 км дороги Мерефа – Лозова – Павлоград.

За даними Євгена Зражевця, з 13 по 20 червня виконувались роботи з ліквідації ямковості гарячим асфальтобетоном на автодорогах Київ – Харків - Довжанський (Полтавський та Донецький напрямки), Харків – Сімферополь – Алушта - Ялта (в межах м. Мерефа), Богодухів – Валки - Нова Водолага, Харків – Золочів, Чугуїв – Мілове, Мерефа – Лозова – Павлоград та інших. Усього за цей час ліквідовано більше 15 тис. кв. м ямковості та використано 1820 тонн асфальтобетону.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта