Мережа поштоматів працює у Харкові та області. Відділення позначені на карті

18.03.2015 14:49 Суспільство
У Харківській області у відділеннях ПриватБанку вже працює 27 поштоматів, з них 17 - в обласному центрі.

Скоро їх з'явиться ще більше. Подивитися, де розташований найближчий, і дізнатися адресу потрібного можна на інтерактивній карті. Для цього необхідно визначити район або місто і вибрати - "поштомати".               

Поштомат - це автоматичний поштовий термінал самообслуговування, в якому клієнт може в зручний для нього час без черг і перерв самостійно отримувати кореспонденцію. Таким чином відправляють листи та негабаритні посилки вагою до 30-ти кг. Відправник вказує в декларації адресу поштомату у відділенні ПриватБанку. Коли посилка доставлена, одержувач бачить SMS-повідомлення, після чого може забрати відправлення, підтвердивши свою особистість через термінал самообслуговування платіжною карткою ПриватБанку або своїм номером телефону на сенсорному екрані. Поштомат відкриє відповідну клітинку, з якої одержувач зможе забрати відправлення. Таким способом можна отримувати і відправляти кореспонденцію всередині України та за кордоном. 

Сьогодні це найбільша в країні мережа автоматичних поштових терміналів. В рамках спільного проекту з компанією «Міст Експрес» у відділеннях ПриватБанку по всій Україні вже працює 400 поштоматів. До кінця 2015 року мережа поштоматів ПриватБанку зросте втричі і стане найбільшою не лише в Україні, а й у Східній Європі. Планується відкрити понад 1300 автоматичних точок отримання посилок, причому не тільки у великих містах, а й у віддалених населених пунктах та районних центрах.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта