Місцеві жителі на Харківщині власноруч намалювали пішохідні переходи

22.06.2016 13:15 Суспільство
https://vk.com/trudovaslavaborova https://vk.com/trudovaslavaborova
Проблему відсутності деяких пішоходих переходів на дорогах активно обговорюють у Боровій.

 Місцеві жителі зверталися з проблемою до селищної ради, де їх запевнили, що незабаром отримають необхідну для розмітки фарбу і вже за десять днів пішохідні переходи повністю відновлять. Але не встигли виконати своє зобов'язання через відсутність фарби. У раді повідомили, що кошти на придбання у них вже є, але залишилися деякі фінансові питання, пов'язані із заборгованістю, які пообіцяли вирішити через кілька днів.

- Справа в тому, що придбати фарбу у харківських виробників ми не можемо через її відсутність, аналогічну відповідь ми отримали і від дорожньої служби, - розповів голова Борівської селищної ради Олександр Тертишний. - Фарбу знайшли у Києві, але виникли фінансові нюанси - проплатити не можемо, бо зараз є заборгованість за тепло. Сьогодні ми намагаємося вирішити питання з боргом.

У селищній раді пообіцяли, що наступним у вирішенні буде питання дорожньої фарби. Повідомили також, що на сьогодні вже закуплено лежачі поліцейські, які встановлюватимуть біля школи, та дорожні знаки.
А поки питання вирішується, місцеві жителі вийшли на вулицю міста та провели акцію: дорослі та діти крейдою накреслили на дорозі зебру у тих місцях, де її немає. Так відновили чотири пішохідні переходи.

Марина Проценко

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта