У Харкові будуть підписані багатомільйонні контракти - Юлія Світлична

22.09.2017 06:50 Суспільство
22 вересня в обласному центрі розпочався IX Міжнародний економічний форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи".

Як зазначила голова ХОДА Юлія Світлична, до найбільшої економічної події на східній Україні готувалися рік.

- На форумі зібралося 30 міжнародних делегацій, 15 послів, тут представники трьох потужних економік світу: Китаю, США, Японії. Також, форум об`єднав представників уряду, бізнесу, фахового середовища. Загалом 500 учасників, які зібралися на серйозну розмову про перспективи та міжнародну співпрацю. Дискусія очікується практична —  плануємо підписати контракти на суму приблизно 75 млн доларів США і сім меморандумів, зокрема у сфері енергоефективності, — сказала Юлія Світлична на прес-брифінгу перед початком форуму.

Зі свого боку голова Харківської обласної ради Сергій Чернов відзначив:

- Ми маємо спільне завдання — об'єднати невикористаний потенціал, щоб рухатися вперед. Маю надію, що сьогоднішні зустрічі додадуть нам динаміки.

Представник США Марі Йованович відзначила, що для її країни Харківщина має великий потенціал. Разом із нею, для участі у форумі, прибули представники бізнесу.

За подальшим розвитком подій під час IX Міжнародного економічного форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи" слідкуйте на нашому сайті.

Максим Грек

Автор: Администратор сайта