Міжнародний форум з розвитку фермерства в Україні пройде у Харкові

31.07.2015 12:23 Суспільство
Форум АГРОПОРТ став першим в історії України профільним заходом, включеним в календар ФАО Організації Об'єднаних Націй.

AGROPORT-2015 - Міжнародний форум з розвитку фермерства в Україні пройде в рамках оголошеного Організацією Об'єднаних Націй року ґрунтів. Відбудеться 15-17 жовтня в Харкові, на території авіаційного ангара Міжнародного аеропорту «Харків» за підтримки Харківської обласної адміністрації та групи DCH Олександра Ярославського. Один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. Це єдиний в Україні захід, включений у всесвітній календар FAO (Продовольча і сільськогосподарська організація ООН). За аналогією з минулим роком організатори очікують не менше 300 компаній, що представляють агропромисловий комплекс різних куточків світу. Генеральний спонсор - АТ «Харківський тракторний завод ім. Серго Орджонікідзе». Перший Міжнародний форум з розвитку фермерства AGROPORT, що проходив 16-18 жовтня 2014 року в Харкові, складався з 7-ми великих галузевих заходів. У ньому взяли участь понад 90 компаній з 6 країн світу і виступило близько 60 доповідачів. Форум висвітлювали більше трьох десятків друкованих видань та більше сотні он-лайнових ЗМІ. Організаторами Міжнародного форуму з розвитку фермерства AGROPORT-2015 виступають консалтингова компанія AviaBrand, Інститут ґрунтознавства та агрохімії ім. А. Н. Соколовського, а також юридична фірма ILF.

В рамках підготовки до АГРОПОРТ-2015 в Premier Palace Hotel Kharkiv проходитимуть засідання координаційної ради, зустрічі зі стратегічними партнерами і т. д. У холі готелю розміститься інформаційна стійка проекту АГРОПОРТ, де можна буде дізнатися всі поточні новини, отримати рекламні буклети та інші друковані матеріали.

Єдиний харківський готель класу люкс Premier Palace Hotel Kharkiv став офіційним партнером Міжнародного форуму з розвитку фермерства АГРОПОРТ-2015, який 15-17 жовтня 2015року пройде в Першій столиці. Нагадаємо, основне офіційне місце проведення форуму - авіаційний ангар Міжнародного аеропорту «Харків», загальною площею 5100 кв. м.

Гостями готелю стануть хедлайнери АГРОПОРТ-2015: міністр закордонних справ Республіки Польща Гжегож Схетина; провідний експерт ФАО, генеральний секретар Глобального ґрунтового партнерства Рональд Варгас Рохас; доктор Університету штату Огайо, президент Всесвітнього товариства ґрунтознавців професор Раттан Лал та ін.

У дні форуму в Premier Palace Hotel Kharkiv пройде перший відкритий кінопоказ фермерських господарств AGRO OSCAR. У його рамках будуть представлені відеофільми про 20 кращих фермерських господарств, «відкритих» командою АГРО-туру, «дочірнього» проекту форуму АГРОПОРТ, під час масштабного дослідження українського фермерства в 2015 році. Учасники проекту також будуть нагороджені в різних номінаціях, в числі яких «Раціоналізатор», «Еко Фермер», «Ферма року» та ін.

Ще однією подією в рамках АГРОПОРТу стане презентація проекту AGRO TRAVEL, спрямованого на розвиток зеленого туризму на базі вітчизняних фермерських господарств. На заході з цієї нагоди, який також відбудеться в Premier Palace Hotel Kharkiv 5 *, буде представлена карта туристичного потенціалу українського фермерств, створена за підсумками проекту АГРО-тур.

Також на базі Premier Palace Hotel Kharkiv пройде низка заходів в рамках Українського гастрономічного фестивалю за підтримки фермерства AGRO FEST, і в т. ч. майстер-класи для українських шеф-кухарів за участю вітчизняних і зарубіжних гуру кулінарії.

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта