Моделі з Харківщини виступили в фортеці Святого Петра

02.06.2016 10:33 Суспільство
Фото:vistibal.ucoz.ua Фото:vistibal.ucoz.ua
Діти із Балаклійщини завоювали головні нагороди на Міжнародному і найпрестижнішому конкурсі Little Miss and Mister World, який проходить щорічно у Туреччині з 6 по 16 травня.

Серед усіх учасників, які представляли 35 країн світу, двоє вихованців Балаклійського Центру дитячої творчості та учні БЗОШ №1 ім. Тризни - Софія Боровська і Владислав Заболотний завоювали головні нагороди: «Little miss World», «Miss Talent», «Little mister World» і «Best of the best».

Демонстрували свої таланти юні Балаклійці на великій сцені міста Бодрум в амфітеатрі фортеці Св. Петра. Там, серед всіх гідних творчих номерів бальний танець Софії і Владислава був визнаний кращим. А коли Софія продемонструвала своє мистецтво в пісочної анімації, все журі аплодувало стоячи.

Відомі результати харківської тенісистки на Ролан Гаррос

 Балаклійці гідно представили нашу Україну і заслужено отримали нагороди, а бездоганна поведінка і різнобічний розвиток  дітей принесли їм ще одне запрошення  на черговий Міжнародний і найпрестижніший світовий конкурс «Little Princess and Prin-ce Globe», який пройде у вересні цього року.

Олександр Ушаков

Автор: Администратор сайта