На балу-маскараді зібрали більше 20 тисяч гривень

26.05.2015 07:30 Суспільство
Фото: http://www.city.kharkov.ua/ Фото: http://www.city.kharkov.ua/
Зусиллями учасників благодійного балу "За мир", який відбувся у Харкові 25 травня, вдалося зібрати кошти на закупівлю обладнання для військового госпіталя

У акції взяли участь 100 пар студентів з п’яти вузів Харкова. Окрім балу, відбувся благодійний аукціон, на якомі вдалося зібрати сумму більше 20 000 гривень. Найдорожчим лотом акукціону став український коровай, який придбали за 2 тис. 400 грн. Сам каравай спекли учні Харківського вищого професійного механіко-технологічного училища - повідомляє прес-служба ХОДА. 

Всі виручені, в ході заходу, кошти передали фонду "Сестра милосердя" - гроші спрямують на закупівлю обладнання для філії Харківського військового госпіталю, який два тижні тому відкрився на базі лікарні у м Часів Яр Донецької області, він приймає поранених з передової.

Організатори заходу - Всеукраїнське студентське братство "Еліта нації", готувалися до балу маскараду більше місяця. Всього на вечорі було присутньо близько 350 гостей, серед яких керівництво області, представники бізнесу, та громадські діячі.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта