На Харківщині "реанімують" найжахливішу трасу області (ФОТО, ВІДЕО)

16.10.2015 14:30 Суспільство
Фото: Олександр Гаркавець Фото: Олександр Гаркавець
Ремонту дороги Чугуїв-Мілове мешканці довколишніх населених пунктів (Куп'янськ, Дворічна, Шевченкове, Борова та ін.) чекали 61 рік

Якщо вам доводилося їздити по трасі Чугуїв-Мілове, то ви не з чуток знаєте про її стан. У далекому 1954 році була побудована ця автомобільна дорога, але більш ніж за півстоліття вона не побачила жодного капітального ремонту, через що дорога вважається найгіршою в області. І ось через 61 рік нарешті почалися ремонтні роботи на окремому шматку дороги Р07 Чугуїв - Мілове, протяжність якої становить близько 110 км.

 

 

На даний момент старанно ремонтується найбільш зношений шматок траси, який складає 12 км.

- Зараз йдуть ремонтні роботи за технологією холодного ресайклінгу (відновлення існуючого покриття з добавками нового матеріалу). На даний момент відновлено 5 км основи. До 15 листопада плануємо зробити ресайклінг всього відрізка даної дорогою і потім, безпосередньо, перекрити асфальтобетоном, – розповів куратор даного об'єкта В'ячеслав Назаренко.

 

 

Проінспектувати проведення ремонтних робіт приїхав губернатор Харкова Ігор Райнін.

- До 10 листопада п'ятикілометрова ділянка дороги буде виглядати в ідеальному стані згідно європейським технічним стандартам. У будь-якому випадку будемо виконувати ямкові роботи, що б вся 108 км ділянка була забезпечена проїздом, а якість ремонту буде залежати від виділених коштів Кабміном, з боку якого на сьогодні фінансування поки немає, хоча є домовленості і підготовлені всі документи, – розповідає Ігор Райнін.

 

Відео:


Олександр Гаркавець

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта