На енергозбереження додатково направлять сто мільйонів гривень

29.07.2016 09:40 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Було прийнято рішення підняти до 35 % розмір відшкодування «теплих» кредитів і зробити однаковими умови для всіх позичальників - тих, хто отримує і не отримує субсидії.

Таким чином продовжена практика відшкодування громадянам частини суми «теплих» кредитів на впровадження енергоефективних заходів. Про це сказав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, коментуючи прийняття Постанови «Про внесення змін до постанови КМУ від 1 березня 2010 року № 243 і від 17 жовтня 2011 р. № 1056», - передає сайт ХОДА. 

За його словами, прийнятий документ відновлює виконання згаданої програми, яка з 7 липня 2016-го була тимчасово припинена.

Трійня народилася в Харкові

«Буде мобілізовано додатково 100 мільйонів гривень на стимулювання фізичних осіб до придбання енергоефективного обладнання і матеріалів. Ми переглянули орієнтовні обсяги фінансування цих заходів і направили прогнозовані надлишкові кошти на програму «теплих кредитів», - підкреслив Геннадій Зубко.

Геннадій Зубко також підкреслив, що програмою вже скористалися близько 150 тисяч домогосподарств, залучено кредитів на суму понад 2 мільярди гривень.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта