На виборах до райрад Харківщини підрахували голоси (РЕЗУЛЬТАТИ)

25.02.2013 13:09 Суспільство
http://vidomosti-ua.com http://vidomosti-ua.com

Голови територіальних виборчих комісій № 33 (Дергачівський район) і №37 (Зміівський район) сьогодні 25 лютого оголосили результати проміжних виборів в Харківську облраду в цих районах.

Як повідомила голова Дергачівської територіальної виборчої комісії  Ніна Зінькова, найбільше голосів виборців в окрузі № 33 набрав кандидат від Партіі регіонів, заступник голови Харківської облдержадміністрації Олег Анпілогов.

За нього проголосували 8356 виборців.

Кандидат Володимир Безрук (голова Дергачівської районної організації ВО "Свобода", висунутий ВО "Свобода" від об'єднаної опозиції) набрав 1670 голосів.

Кандидат В'ячеслав Губін (секретар Дергачівського райкому КПУ, висунутий Комуністичною партією) набрав 1572 голоси.

Кандидат Василь Таранов (висунутий Прогресивною соціалістичною партією України) набрав 582 голоса.

Жодного кандидата не підтримали 644 виборці. Всього проголосували 13059 виборців. Недійсними визнали 225 бюлетенів. Скарг і заяв до територіальної виборчої комісії не надходило.

Як повідомила голова Зміївської територіальної виборчої комісії Ірина Киринчук, найбільше голосів виборців в районі отримав кандидат Михайло Мартинов (радник губернатора, висунутий від Партії регіонів) — 4989 голосів.

Кандидат Олександр Сумец (редактор газети "Зміївський кур'єр", ВО "Батьківщина") отримав 2062 голоси виборців

Кандидат Олександр Александровський (помічник-консультант народного депутата України, КПУ) отримав 1540 голосів.

Кандидат Олег Гирман (підприємець, депутат Зміївської райради, висунутий партією "Нова політика") отримав 1270 голосів. Не підтримали жодного кандидата 566 виборців. Всього проголосувало 10 607 виборців. Недійсними визнано 180 виборчих бюлетенів. Жалоб, заяв і скарг до територіальної комісій не надходило.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта