На «Барабашово» починається святковий марафон

18.12.2017 20:34 Суспільство
Ярмарок з фуд-кортом, конкурси, святкові івенти і грандіозний новорічний гала-концерт — усе це з 19 грудня по 7 січня очікує мешканців Харкова на території торгового центру «Барабашово».

В якості розважальної новорічної локації ТЦ «Барабашово» виступає вперше. Це пов'язано з розвитком філософії найбільшого в Східній Європі торгового майданчика як соціально відповідального бізнесу, розповіли організатори.

В ході святкувань Дня святого Миколая для кількох тисяч дітей з малозабезпечених сімей, вихованців дитячих будинків сімейного типу, прийомних сімей та інших соціально незахищених категорій буде організовано безкоштовний проїзд автобусами до місця проведення. Також організатори підготували для дітлахів багато подарунків і приємних сюрпризів.

Крім святкових заходів, на території новорічного майданчика щодня з 10.00 до 21.00 буде працювати фуд-корт і новорічний ярмарок.
Згідно з маркетинговими дослідженнями, ще до 7 січня новорічну локацію відвідають більше 70 000 чоловік.
Кульмінацією роботи новорічного майданчика «Барабашово» стане проведення гала-концерту в новорічну ніч з відомими виконавцями української естради Тамерланом і Альоною. А інші реперні точки святкового марафону — заходи, що відбудуться тут на День святого Миколая та на католицьке і православне Різдво відповідно 25 грудня та 7 січня.

Активність в соціальних мережах показує, що понад 23 % жителів Салтівки і прилеглих спальних районів розглядають можливість відвідати це шоу. І навряд чи гості «Барабашово» пошкодують: організатори запевняють — програма буде яскравою і насиченою.

— Для нас важливо, щоб «Барабашово» асоціювався не лише з вигідними покупками. Ми хочемо, аби кожен житель Харкова знав, що наш торговий центр — це місце, де збуваються мрії, де цікаво і приємно проводити час. Адже уявити Харків без «Барабашово» неможливо. Навіть у новорічну ніч. Так навіщо ж відмовлятися від очевидного. Давайте зустрічати Новий рік разом, — прокоментували майбутні свята в адміністрації торгового центру.
Слідкуйте за новорічною програмою і репортажами з місця святкування на офіційній сторінці ТЦ «Барабашово»