Наш край показав хороший результат - Олександр Фельдман

05.11.2015 12:10 Суспільство

"Перебуваючи на початку свого шляху, "Наш край "показав результат, не властивий новим партіям, які не мають підтримки олігархів, телеканалів і державної скарбниці", - таку заяву зробив співголова політичної сили, народний депутат України Олександр Фельдман у своєму інтерв'ю виданню «Факти і коментарі ». Також народний депутат подякував усім, хто, не дивлячись на велику кількість чорного піару, повірив політичній силі і проголосував за партію «Наш край» та її кандидатів у день виборів.

«Саме цей результат переконує мене, що наш давній підхід до виборців як до реальних людей з усіма їхніми наболілими питаннями, а не як до «електорату», постійний зв'язок з ними, підтримка у вирішенні їхніх щоденних проблем виявився правильним, і саме так варто продовжувати працювати, - вважає Олександр Фельдман. - Ми були націлені на грамотний підхід до місцевої політики з урахуванням функцій і можливостей самоврядування громад. І наші ініціативи все-таки прозвучать у радах Харківщини - завдяки тим виборцям, які це зрозуміли».

За словами Олександра Фельдмана, найбільшу підтримку політичній силі надали жителі Жовтневого та Ленінського районів міста, інтереси яких народний депутат представляє у Верховній Раді. «Для мене це стало показовим моментом, тому що, незважаючи на масовану рекламу великих парламентських партій, їх спекуляцію на гострих політичних темах, люди як і раніше позитивно оцінюють мою депутатську діяльність і готові довірити свій голос абсолютно новій політичній силі і команді, за яку я ручаюсь», - зазначив Олександр Фельдман.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта