Небезпечного злочинця екстрадують в Україну з Росії

13.11.2015 15:09 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Мешканець Донецької області, колишній військовослужбовець Збройних Сил України підозрюється у скоєнні умисного вбивства, чотирьох розбійних нападах та бандитизмі.

 

Прокуратура Харківської області підготувала та направила до Генеральної прокуратури України пакет документів, необхідний для екстрадиції з Російської Федерації українця, що перебуває у розшуку.

За інформацією начальника відділу міжнародно-правового співробітництва Максима Білоусенка, наприкінці 2014 року на території Челябінської області РФ затриманий громадянин України, який перебував у міждержавному розшуку з жовтня 2001 року.

До складу банди входили також колишні та на той час діючі працівники міліції. У 2000-2001 роках банда займалася збройними нападами на підприємців на території Донецької, Луганської, Харківської областей та Автономної Республіки Крим.

Нещодавно до прокуратури надійшла офіційна відповідь з Російської Федерації про задоволення запиту щодо видачі підозрюваного для притягнення його до кримінальної відповідальності, - повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області.

Роман Шупенко

Автор: Администратор сайта