Незвичайний літній табір відкрився в Харкові

14.07.2017 11:05 Суспільство
Літній табір «У світі професій» вперше почав працювати на базі Харківського міського центру зайнятості.

Його мета - допомогти молоді обрати майбутню професію. Як повідомили у ХМЦЗ, групи дітей формуються щотижня. Заходи проходять безкоштовно по вівторках, четвергах і п'ятницях з 9:00 до 17:00.

По вівторках для школярів проводяться екскурсії по центру зайнятості, під час яких їх знайомлять з найпопулярнішими професіями на ринку праці. Фахівці проводять тренінг «Світ професій» та психологічне тестування, діти дізнаються про свої сильні сторони, визначають якості, які їм потрібно розвивати, і визначають, яка робота підходить їм найбільше. Про це повідомляє сайт Харківської міської ради. 

Фінансування будівництва харківської підземки затвердили в Лондоні

Щочетверга заплановані екскурсії на харківські підприємства, а по п'ятницях проходитиме тестування, яке допоможе визначити професійні інтереси і цінності, рівень розвитку інтелекту і структуру здібностей дітей.

Табір працюватиме до початку нового навчального року. Щоб його відвідати, потрібно попередньо записатися, зателефонувавши за номерами: (057) 728-40-41, (099) 005-58-13, (066) 934-10-99. Також можна надіслати листа на e-mail: [email protected].

Харківський міський центр зайнятості розташований за адресою: вул. Шевченка, 137-а (ст. м. «Київська»).

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта