Нова дорога зникла разом зі снігом. Як ремонтують покриття на Харківщині (ВІДЕО)

08.04.2016 14:06 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Як з’ясувалося, дорогу ремонтували з відпрацьованого матетріалу.

Лозівчани скаржаться на нещодавно відремонтовану дорогу.

У Лозовій Харківської області мешканці вулиці Щербакова скаржаться на нещодавно відремонтовану дорогу. Її засипали минулої осені. Однак навесні, коли задощило, дорогу розмило. Вода застоюється, і ходити по вулиці неможливо, нарікають жителі міста.

Дорогу робили відповідно до всіх технологічних процесів, однак використовували відпрацьований матеріал, який надала залізниця, говорить начальник управління ЖКГ міськради Олександр Залізінський. Туди потрапив ґрунт та пісок, тому дорогу розмило, припустив головний комунальник міста.

Більше двохсот самовільних підключень до газової мережі виявили у Харкові

Ремонт дороги по вулиці Щербакова внесли у план робіт на поточний рік. В першу чергу покладуть асфальт на пішохідних переходах та відремонтують значні пошкодження доріг. Потім черга дійде до вулиці Щербакова та інших вулиць, які не мають твердого покриття, таких у Лозовій близько 20 кілометрів, додав Олександр Залізінський.

Дороги по вулиці Щербакова не було понад півстоліття. Шлях остаточно зіпсувала спецтехніка військових та надзвичайників після розміновування колишнього арсеналу, який знаходився поруч. І лише торік ґрунтівку засипали, - передає сайт ТРК "Сігма".

Відео: telekanal Vektor

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта