Нові дитячі майданчики відкрили під Харковом (ФОТО)

21.09.2015 08:30 Суспільство
Фото Станіслава Сороки Фото Станіслава Сороки
У Краснограді відкрилися два нових дитячих майданчики у третьому мікрорайоні та на території парку великої площі, а також спортивного майданчику з вуличними тренажерами біля ДЮСШ.

Нова інфраструктура для дітей була побудована у рамках міської програми. Всього за останні роки в Краснограді відкрили понад 30 дитячих майданчиків.

За словами самих жителів Краснограду, сьогодні відкриття нових дитячих майданчиків є вкрай важливим. Адже у місті дуже багато дітей, а місць для їх відпочинку все ще не вистачає.

- У нас біля дому нещодавно відкрили новий дитячий майданчик. Тепер ще є один у парку. Однак це розваги більше для малюків. Хотілося б ще мати повноцінний спортивний майданчик, адже доросліші діти хочуть і у футбол пограти, і побігати, - розповідає мати дворічної Уляни Тетяна Архіпова.

Дуже задоволена новим дитячим майданчиком у себе на мікрорайоні Наталія Брижань. Саме вона стала ініціатором звернення до міського голови. Жінка написала офіційного листа і зібрала підписи на підтримку такої пропозиції у мешканців будинку.

- Так склалося, що у нас на мікрорайоні дуже багато дітей. Гратися їм не було де. Ми з батьками власними силами облаштовували у дворі дітям місце для ігор. Так що все літо дітлахи провели буквально під моїм вікном. Зараз же ми маємо сучасний гарний дитячий майданчик, чому дуже раді, - говорить жінка.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта