Новий дитячий майданчик і стоматологія. Красноградщина відзначила день району

22.09.2014 09:15 Суспільство
http://mykharkov.info/ http://mykharkov.info/
Красноград відзначив 283 річницю зо дня заснуваня та 71 річницю визволення міста від фашиських загарбників.

Привітав зі святом свою малу Батьківщину голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. Він подарував місту сертифікат на встановлення дитячого майданчика. Силами обласної ради вже шість таких майданчиків у Красноградському районі встановлено. А Хрестищенскій амбулаторії сімейного типу було вручено сертифікат на стамолотогічну установку.

- У кожної людини є мала батьківщина, де він народився, зробив перші кроки у своєму житті, сказав своє перше слово, виріс, сформувався як громадянин. Для мене це Красноград. Хочеться всім землякам побажати щасливої долі, - звернувся до громади Сергій Чернов.

Щорічно облрада реалізує кілька міні-проектів в Красноградському районі. Вже в багатьох населених пунктах розпочата робота з газифікації. Також у планах влади ремонт клубів, ФАПів, дитячих садків.

- На жаль, ситуація в країні внесла свої корективи в наш план з будівництва сучасного спортивного комплексу в Краснограді. Вже цього року повинно було розпочатися його будівництво. Хочеться, щоб якомога швидше настав мир. Наступного року будемо робити акцент на енергозберігаючих проектах, - зазначив очільник області.

Юлія Шматченко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта